Gratulerer Dalemyra og Velledalen IL!

Frå årsmeldinga for året 1971 saksar vi fylgjande tekst, ført i penn av Reidar Bremerthun:

«Baneopninga 3. og 4.juli er det største arrangementet laget har hatt i år. Hødd, Sykkylven, Stranda og VRF kjempa om ein oppsett pokal. VRF tok denne pokalen i si eige ved å slå Hødd 1-0 i finalen. Medan Sykkylven slo Stranda i jumbofinalen. I samband med baneopninga arrangerte laget dans på Samfunnshuset, og middag for spelarar og leiarar på Bedehuskafeen om laurdagen.

Søndag 4.juli vart så bana gjeven over til laget – ved formann Karl B Lade – frå banestyret ved Jon Hjortdal. Ved dette høvet vart det så ei mengd helsingar frå krets og lag. Vëret var for ein gong skuld bra, stemninga stor og sist - men ikkje minst – det vart overskot for arrangementet. Og med det klingande mynt i ei heller tom kasse».

I dag markerer Velledalen IL med MiniKonrad der alle løparar er innom grasbana på Dalemyra. Og i kveld har 40 personar meldt seg på samkoma som vert arrangert på Orreneset klokka 19.00

Møt gjerne fram på MiniKonrad i dag. Fyrste start (yngste klasse) går klokka 13.00

Publisert: L?rdag 3. Juli 2021 Kl. 08:58
O-trening ved Ullavik skule torsdag 5.august
ArkivfotoTorsdag 5.august sparkar o-gruppa i Velledalen IL i gang siste del av sesongen med trening for store born. Møt ved Ullavik skule. Treninga er i tidsrommet 15.00-17.00
Les meir (03.08.2021)
Ny «likes-rekord» på Velledalen IL Facebook
Lesarane av Velledalen IL Facebook ser ut til å like aktivitet på djupt vatn. I alle høve sette symjeturen til Svein Nakken på strekninga Magerholm – Aursnes ny «likes-rekord»
Les meir (02.08.2021)
Jakub glimta til på Geilo
O-løparen vår, Jakub Hejl, deltok sist veke i storløpet «Geilo 4-dagers», og kom bra frå det.
Les meir (02.08.2021)
VIL-gratulasjonar i helga
Det er breitt spenn i gratulasjonane denne helga. Les meir!
Les meir (01.08.2021)
Takk for 3018 grasrotkroner i juli månad!
Velledalen IL takkar alle sine 107 spelarar for nok ein solid månad med grasrotpengar i juli.
Les meir (01.08.2021)
Stunt på djupt vatn av Gyls-bonden
Svein etter fullført stuntInspirert av all den fine bytterfly-symjinga som vert vist frå OL, symde Svein Arne Nakken i går strekninga Magerholm-Aursneset.
Les meir (27.07.2021)
Orienteringshausten nærmar seg!
ArkivfotoAugust og september er høgsesong for orientering, og o-miljøet byr på flotte samlingar, treningar og konkurransar i nærområdet.
Les meir (26.07.2021)
Fin klassesiger til Bjørn Arve Brune i Hornindal
Bjørn Arve Brune og Ivar Flo representerte Velledalen IL då det vart sprunge lange løp i sterk varme i Hornindal laurdag.
Les meir (25.07.2021)
Nærmar seg Birkebeiner-ritt og løp
arkivfotoSjå kven som har meldt seg på.
Les meir (25.07.2021)
Frode best på 10 km i kl. 45-49 år i Sommarkarusellen
63 løparar fullførte 2.løpet i Sommarkarusellen i Ålesund i dag. Frode Mauren var åleine frå Velledalen IL.
Les meir (21.07.2021)
Vellukka grilltur til Brunstadsætra
TrimgruppaTrimgruppa sitt tradisjonsrike arrangement med grilling og trimbingo var arrangert sundag 11. juli
Les meir (21.07.2021)
Andre løp i Sommarkarusellen onsdag 21.juli
Arkivfoto26 utøvarar påmelde to døgn før løpet. Valfri distanse på 5 eller 10 kilometer.
Les meir (19.07.2021)
Jakub stiller i storløp på Geilo
O-løparen vår, Jakub Hejl, er mellom over 900 påmelde til Geilo 4-dagers i orientering.
Les meir (19.07.2021)
May Evy beste kvinne på Daurmålsfjellet (805 moh)
May Evy Nesheim dokumenterte nok ein gong god form som einaste VIL-løpar under løpa i Norddal laurdag.
Les meir (18.07.2021)
Helsing frå Sørlandet
Her kjem ei helsing frå oss på ferie og "treningsleir" i Farsund. I strålande sol og herleg sommarvarme nyter vi nokre fridagar i lag med familie og venner.
Les meir (15.07.2021)