Takk til gode støttespelarar

I Minikonrad vert alle premiert, i Hovudløpet 1.mai vert 20 prosent premiert med gåvepremiar trekte på startnummer.

Namna på gjevarane vart lese opp under premieutdelinga, men vi set òg firmanamna på trykk på nettsida. Takk og ære til fylgjande firma:

Hole Maskiner AS                                       Straumen kro                         OCEA Aquaservice

Sykkylven Energi                                        K.W. Supply                          Salong 6220

Joker Velledalen                                          Velledalen Møbler                    Insoft AS

Holmbergs Gartneri                                      Sykkylven Rør                        Hydrostasjonen

Tindemat                                                   Statoil                                  Esso

Felleskjøpet                                                Brunstad Møbler                    Sandella

Holmberg AS (Morten)                                  Ekornes                                Sorella

Centrum Hårpleie                                         Din Stil                                 Jernia

Intersport                                                  Focus Sport                          Det Lille Hus

Sykkylven Bok-og Papir                                 Sykkylven Drogeri                   P.P.Lyshol

Gjensidige                                                   Sparebanken Møre                  Nordea

Strømme Klær-og Sko                                    Apoteket                              Uri og Sønn

Naprapat Vidar Hafsås                                   Loland                                  Maxbo

Hjellegjerde                                                  Aursnes Kiosk og Bistro           Møre Trafo

Terje Aurdal Sport                                         Sykkylven Klatrevegg             Sportshandelen DA

Verkstaden Bistro                                          Bjørg`s                                Fjordcruise

Velledalen Helselag                                         Valldal Naturcamp                  Amatec

Hole Grunneigarlag.

Dersom nokon har gitt premie, men ikkje kome på lista, er vi takksame om vi får melding om dette.

Premiekomitéen for Konradløpet 2010

Marit Hole                          Linn Tove Akselvoll Lade                          Odd Kåre Fet

Publisert: Tirsdag 4. Mai 2010 Kl. 18:27

Stunt-kameratane greidde 105 kilometer
Heretter bør trioen Frode Hoprekstad, Per Inge Bjørnestad og Bjørn Arve Brune gå under namnet «Stunt-kameratane»
Sterk kvinnetid av Anette
Korona-Konrad, del 2, vart arrangert 1.mai klokka 10.00 med fire løparar.
Takk for 2594 grasrotkroner i april!
Kjekt at støttespelarane våre støttar opp i ei vanskeleg tid.
Trimpostane: Truleg mot toppår for Koppen!
Koppen trimpost er «stikk-ut» turmål denne sesongen og vil venteleg få eit markert oppsving frå det normale.
Ole-Peder stakk frå og vann Korona-Konrad.
Konradløpet vart avlyst, men ei gruppe på ni personar og ein hund heldt tradisjonen med 1.mai-løp i hevd.
Frode Hoprekstad gjer sportsleg stunt 1.mai
1.mai klokka 07.00 går startskotet for eit «stunt» i regi av VIL-medlem Frode Hoprekstad.
Les meir (30.04.2020)
Riksheimdalen: Ivar og Bård i tet
708 turar total hittil i sesongen, vart resultatet då VIL nyleg hadde inspeksjon i Riksheimdalen.
Les meir (30.04.2020)
Jo André Tandstad: Mange-syslar innan idrett
Jo André starta med fotball og Bordtennis. Hasta vidare med friidrett, judo, volleyball, før han slo seg på kondisjonsidrett med sykkel som fyrste grein. Så vart det løp og romaskin. I sistnemnde grein tek han stadig steg mot god nasjonal klasse.
Les meir (29.04.2020)
Bruna trimpost: Mange gjeng mykje!
Og mest av alle går Jan Kåre Oterhals, med tett på 500 turar den dagen inspeksjonen gjesta posten.
Les meir (26.04.2020)