Gladsak på ein grå dag

Alle som har spela Monopol kjenner namnet Slemdal – namnet på ei solid gate som kan vere god å ha. Men namnet Lars Ivar Slemdal er kanskje mindre kjent….. enno, vel å merke. Der kan det bli ei endring, då den 195 cm lange, sympatiske karen til høgre på fotoet er midtstoppar og lagkaptein på fotballaget til Bærum. Laget som ganske så nyleg sette Vålerenga på plass i NM-cupen med 5-3, etter å ha lege under 0-2 i ei tidleg fase i kampen. Klubbfargar gult og svart, som vårt eige lag – Velledalen & Ringen Fotballag – hadde.

Tysdag 3.juli var Lars Ivar innom Nærbutikken i Velledalen der han hadde eit hyggjeleg møte med VIL-kasserar Henning Tandstad og VIL-nestleiar Atle Hole. Der vart han traktert med kaffi og vørterøl, klubben hans vart invitert til treningsleir på naturgras i Velledalen neste sommar og han fekk lovnad om plass på Velledalen IL sitt lag i neste års Holmenkollstafett om det høvde med Bærum sitt kampprogram. Vidare fekk han ei Konradløp-skjorte, og ståande invitasjon til deltaking 1.mai klokka 05.00 i 2020.

Kvifor slik godheit for denne karen….?

Jau han kom til Velledalen med buss for nokre dagar sidan. Oppakninga var ein fjellmann verdig. Og karen tok inn på Vellesæterhytta. Planen var å gå i fjella.

Men så var det desse hersens vêrgudane då. Dei skapte seg aldeles vrange. Mest som dei ikkje hadde fått mat på fleire dagar, og som om dei sa: «Han Lars Ivar skal ikkje gå i fjellet åleine». Regn, skodde, dyvåt mark og berre nokre få plussgrader dag ut og dag inn.  Bærums-kapteinen tok seg klokeleg nok ned att i låglandet. Han ville ta buss tilbake til Ålesund. Såleis kom han inn på Nærbutikken til Henning, for å sjekke bussruter og få seg ein kaffitår.

Lars Ivar var imponert over servicen han fekk. Den varme kaffien var sælebot etter alt regnet han hadde opplevd i Velledalen. Han fekk ordna opp i eit problem med mobiltelefonen, og han fekk ein god fotballprat. Vi fortalde han at neste gong han kom, skulle han få møte Svein Nakken. Mannen som elskar Hødd og hatar Rosenborg og Vålerenga. Vi trudde Svein hadde sett umåteleg pris på å ha fått takka Bærums-kapteinen personleg, for elimineringa av Vålerenga.

Då gliste kapteinen breitt, tydeleg imponert over engasjementet. Buss-tida (12.14 frå bedehuset) var komen og kapteinen gjorde seg klar til å forlate Velledalen. Torsdag skulle han få ein kamerat på besøk i Ålesund. Bodskapen han vil formidle til denne vert kanskje:

-           Planlagde fjellturar gjekk i vasken, men timen på Nærbutikken var prima både for kropp og sinn.

Velledalen IL ynskjer stopparkjempa Lars Ivar Slemdal og Bærum , med trenar Jan Derek Sørensen, lukke til med resten av sesongen. You no longer walk alone!!

Publisert: Onsdag 3. Juli 2019 Kl. 18:18

Stunt-kameratane greidde 105 kilometer
Heretter bør trioen Frode Hoprekstad, Per Inge Bjørnestad og Bjørn Arve Brune gå under namnet «Stunt-kameratane»
Sterk kvinnetid av Anette
Korona-Konrad, del 2, vart arrangert 1.mai klokka 10.00 med fire løparar.
Takk for 2594 grasrotkroner i april!
Kjekt at støttespelarane våre støttar opp i ei vanskeleg tid.
Trimpostane: Truleg mot toppår for Koppen!
Koppen trimpost er «stikk-ut» turmål denne sesongen og vil venteleg få eit markert oppsving frå det normale.
Ole-Peder stakk frå og vann Korona-Konrad.
Konradløpet vart avlyst, men ei gruppe på ni personar og ein hund heldt tradisjonen med 1.mai-løp i hevd.
Frode Hoprekstad gjer sportsleg stunt 1.mai
1.mai klokka 07.00 går startskotet for eit «stunt» i regi av VIL-medlem Frode Hoprekstad.
Les meir (30.04.2020)
Riksheimdalen: Ivar og Bård i tet
708 turar total hittil i sesongen, vart resultatet då VIL nyleg hadde inspeksjon i Riksheimdalen.
Les meir (30.04.2020)
Jo André Tandstad: Mange-syslar innan idrett
Jo André starta med fotball og Bordtennis. Hasta vidare med friidrett, judo, volleyball, før han slo seg på kondisjonsidrett med sykkel som fyrste grein. Så vart det løp og romaskin. I sistnemnde grein tek han stadig steg mot god nasjonal klasse.
Les meir (29.04.2020)
Bruna trimpost: Mange gjeng mykje!
Og mest av alle går Jan Kåre Oterhals, med tett på 500 turar den dagen inspeksjonen gjesta posten.
Les meir (26.04.2020)