Invitasjon til treningssamling på Fjellsetra, Sykkylven

Møre og Romsdal Orienteringskrets (MROK) og Velledalen Orientering har gleden av å invitere til treningssamling for alle barn og ungdom i kretsen. Vi håper å samle så mange som mulig av råtasser, nybegynnere, rekrutter og ungdom til en treningssamling på Fjellsetra i Sykkylven den 1. september med overnatting til den 2. september hvor vi avslutter samlingen med å delta på kretsløpet i sprint som arrangeres søndagen.

Hvem:           Alle barn og ungdom i kretsen. Ingen nedre aldersgrense, men de yngste løperne vil jo gjerne være avhengig av å følges av foreldre. Dette er dere foreldre nærmest til å bedømme. Vi lager opplegg til alle som kommer. Vi ønsker også at foreldre deltar på treningene.

Hvor:              Fjellsetra i Sykkylven. Vi kommer tilbake til oppmøtested for første treningsøkta. Vi skal trene på kartene i Sykkylven/Velledalen.

Når:              Vi starter på lørdag 16. september med ei trening kl. 12.00 og gjennomfører ei til treningsøkt i løpet av lørdagen. Lørdag kveld blir det felles middag på Fjellstua og vi har det sosialt i lag (O-bingo med overdådig premiering?). Dersom tida tillater blir det ei lett økt på søndag formiddag før vi pakker ut av hyttene og avslutter treningssamlinga med å delta på sprintløpet.

Overnatting: Overnatting er i hytter rett ved skitrekket på Fjellsetra. Dette er moderne og godt utstyrte fjellhytter. Detaljene for innkvartering må vi komme tilbake til når vi vet antallet, men det er i utgangspunktet snakk om 10-mannshytter (2 soverom og hems). Må ha med sengetøy/sovepose.

Mat:              Felles middag på Fjellstua. Alle brødmåltid blir i de enkelte hyttene. Alle tar med brødmat, pålegg og drikke til seg selv/sin familie. På sprintløpet søndag blir det servert suppe etter målgang.

Klær:             Det blir to treningsøkter lørdag pluss kretsløp sprint på søndagen så alle må ha med tilstrekkelig med skift. Det er vaskemaskin på hyttene om noen trenger det.

Ta med:          Godt med o-tøy, overtrekk, sko, byttetøy, kompass, brikke, drikkeflaske og nisteboks (til å smøre niste søndagen).

Kostnader:    Klubbene må organisere og dekke reise til samlingen. Middag og overnatting for barna dekkes av kretsen. Overnattende foreldre må betale en egenandel på 300,-.

Påmelding:   Påmelding på e-post til teigene@yahoo.com , pr telefon/sms 97983592 eller muntlig, så snart som mulig og helst innen 19. august. Vi må ha forhåndspåmelding for å ha oversikt over overnatting og kart.

Publisert: Laurdag 11. August 2018 Kl. 11:53
Constantin sette rekord i Koldabakken
Rekord-deltaking då Koldabakken Grand Prix vart avvikla under gode forhold torsdag 4.juni.
Les meir (04.06.2020)
Velledalen IL takkar grasrotspelarane sine for 2638 kroner i mai
Les meir (01.06.2020)
1.juni er siste dag av trimpost-vandringa.
Oppslutninga har vore enorm. No står berre innleveringa og premietrekkinga att.
Les meir (31.05.2020)
Motbakkeløp sprint på Hole 4.juni
Friidrettsleiar Bøe melder at Koldabakken Grand Prix vert arrangert torsdag 4.juni på kveldstid.
Les meir (30.05.2020)
Sterkt VIL-trekløver med fødselsdag 29.mai
Minst tre VIL-medlem hadde fødselsdag fredag 29.mai. Les kven.
Les meir (30.05.2020)

Stunt-kameratane greidde 105 kilometer
Heretter bør trioen Frode Hoprekstad, Per Inge Bjørnestad og Bjørn Arve Brune gå under namnet «Stunt-kameratane»
Sterk kvinnetid av Anette
Korona-Konrad, del 2, vart arrangert 1.mai klokka 10.00 med fire løparar.
Takk for 2594 grasrotkroner i april!
Kjekt at støttespelarane våre støttar opp i ei vanskeleg tid.
Trimpostane: Truleg mot toppår for Koppen!
Koppen trimpost er «stikk-ut» turmål denne sesongen og vil venteleg få eit markert oppsving frå det normale.