Idrettens dag - TUSEN TAKK

Det var i alt ca 30 utstillera og 9 som meldte avbud. Vi er imponerte over kor mange som stilte opp denne dagen. Standane var kjempefine , kreative og ikkje minst informative.

Vi er også veldig glade for at so mange publikumera tok turen denne dagen. Alle var fornøyde og veldig mange born og vaksne  fant seg

nye/fleire idrettar. Fleire klubbar rapporterte faktisk at dei hadde fått meir enn 10 nye medlemmer denne dagen. :-)

Vi håper også at dokke fekk anledning til å slå av ein prat med fleire av politikerane som kom. To av klubbane (Sil fotball og Rideklubben) sendte over skjema elektronisk

som vi har videresendt til alle politikerane. Ps.  Det er aldri  for seint å sende desse inn eller gi  andre synspunkt  til idrettsrådet (skriftleg eller muntleg).

Idrettsrådet vil gjerne formidle det dokke måtte ha på hjartet inn til det politiske organ.

Vi hadde også selebert besøk frå idrettsforbundet. Han blei regelrett  sjokkert når han kom inn i hallen og fekk sjå det rikhaldige idrettslivet vi har i Sykkylven.

Han hadde aldri sett makan tidlegare  og ønsker å formidle dette til andre kommuner.

Skjemaene som dokke leverte inn til oss elektronisk vil no bli lagt ut på heimesida til kommunen slik at dei som leitar etter idrettar lettare kan hente ut litt informasjon

om idrettslivet i Sykkylven. Det blir også  jobba med å lage ein filmsnutt fra idrettens dag. Denne vil dokke få tilsendt elektronisk og vil også vere å finne på youtube snart.

Avslutningsvis så vil vi i idrettsrådet oppmode klubbane om å bruke idrettsrådet meir aktivt. Vi skal være talerøret inn til det politiske liv og til kommunen, og vi håper

at idrettsrådet vil få ein meir vital rolle i framtida.  Dette er i alle fall ein god start. :-)

Igjen – takk for innsatsen og for at dokke ville by på dokke sjøle denne flotte søndagen :-)

Idrettsrådet

Publisert: Tirsdag 21. Januar 2014 Kl. 20:31
Likar du kart og data, og er 14-26 år…?
I så fall bør du lese denne saka nøye
Årsmøte i Velledalen IL 25.juni
VIL-leiar, Ove Inge Skylstad, melder at det vert halde årsmøte for 2019 den 25.juni
Les meir (06.06.2020)
Holetindane trimpost vil ha besøk
Nils Terje Skylstad melder til VIL-Nett at Holetindane trimpost har smelta fram i dagen.
Det gode rykket i Koldabakken
Ho starta saman med mora Malene og bestemora Bjørg, men litt ut i løpet hadde Mathea eit rykk på lur.
Constantin sette rekord i Koldabakken
Rekord-deltaking då Koldabakken Grand Prix vart avvikla under gode forhold torsdag 4.juni.
Les meir (04.06.2020)
Velledalen IL takkar grasrotspelarane sine for 2638 kroner i mai
Les meir (01.06.2020)
1.juni er siste dag av trimpost-vandringa.
Oppslutninga har vore enorm. No står berre innleveringa og premietrekkinga att.
Les meir (31.05.2020)
Motbakkeløp sprint på Hole 4.juni
Friidrettsleiar Bøe melder at Koldabakken Grand Prix vert arrangert torsdag 4.juni på kveldstid.
Les meir (30.05.2020)
Sterkt VIL-trekløver med fødselsdag 29.mai
Minst tre VIL-medlem hadde fødselsdag fredag 29.mai. Les kven.
Les meir (30.05.2020)